Historia ja kasvatus

Ensimmäinen tolleri, Hedera`s Better be Good eli Doris, tuli meille vuonna 1998 sijoituskoirana. Koska Doris ei ollut jalostuskelpoinen, meille tuli vuonna 2000, myös sijoituskoirana, Hedera`s Guess Who eli Tiltu, koira jonka saamisesta olemme Hedera`s kasvattaja Minnalle ikuisesti kiitollisia!
Kasvattajan peruskurssin kävimme 2000 ja samana vuonna saimme kennelnimen Korpikallion. Ensimmäiset pennut Tiltulle syntyivät 2002 ja ensimmäiset varsinaiset Korpikallion-pennut Tiltulle syntyivät vuonna 2004.

Pienimuotoisen kasvatustyömme tavoitteena on kasvattaa terveitä, rodunomaisia, hyväluonteisia ja monipuolisiin harrastuksiin sopivia tollereita. Pennut kasvavat kotioloissa tottuen kodin ääniin ja toisiin koiriin. Totutamme pennut riistaan, vieraisiin ihmisiin ja käytämme niitä autoajelluilla ennen luovutusta.
Luovutus tapahtuu 7-8 viikon iässä madotettuina, eläinlääkärin tarkastamina ja sirutettuina.

Asumme Luopioisissa, Pälkäneen kunnassa. Kotimme sijaitsee 23km Pälkäneen keskustasta isolla, rauhallisella ja metsäisellä tontilla. Tampereelle on matkaa 60km, Hämeenlinnaan 60km ja Helsinkiin 150km.